Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även om.

även om du led,
även som du grät,
även om det skadade,
så var du värd det.

även om du ångar,
även fast det fortfarande sårar,
även fast du vill ta det tillbaka,
kommer det du gjorde med mitt hjärta alltid finnas kvar.

även om du ber om förlåtelse,
även om du bryr dig nu,
även som du vill ha en ny chans,
så har du förstör det som var innan.

man kanske inte ska titta bakåt.
men man ska heller inte låta någon förstöra ens framtid genom att inte göra det.




Fri vers av Olives
Läst 506 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-08 19:19



Bookmark and Share


  Матрёшa
Sant, det finns så många sanna tankar i din text.
Även om man förlåter, kan inte alltidtilliten byggas upp som om den vore intakt.
2008-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Framtiden är ju s a s allt man har. Det förflutna är förgånget.
2008-01-08

    Lillduvan
vackert srivet, klar och mycket tänkvärd.
Gillar den.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Olives