Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarande

I sexton år
Har jag levt utan insikt
Trott att jag måste lära för att leva

För ett ögonblick
Kom insikt i en smal stråle till mig
Jag behöver inte alltid lära för att leva

När solen klättrar till apex
En ny dag tar sin början
Då blir det skola igen

Och jag får träffa dig




Övriga genrer av Laero
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 20:04



Bookmark and Share


  Lithia
Somliga har det bra minsann
2008-01-08

    Cammo
bara 10h, 35min kvar...
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Laero