Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens vackraste väder

Under min färd av insikt
Om matematikens förvirrande budskap
Gick jag genom delvis upplösta vätebindningar
Varken van der Waal eller kovalens

Utav dem
Speglades en vågrörelse 
som om det varit prismor
In i mina kolväteglober
I reagens med protein
Skapades ett underskott av elektroner
En fettlösning fick reda på
Tog in den bild jag såg
Av världens vackraste väder




Fri vers av Laero
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 17:14



Bookmark and Share


  Che Buzaglo
Sjukt flummig och naturarig...
Jag älskar den!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Laero