Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unik i en värld av unika

Tag hammaren
Krossa glaset

Blunda för fördom
Se den verkliga människan

Gå din mil i mina skor
Och döm mig sedan med sympati
För hur skulle ett samhälle kunna fungera
Där vi dömde folk för vad de verkligen är?

Och när du gjort allt detta
Kommer du stå som en ensam gladiator
Kvar på planen med ett köttberg
Av våra svagheter
Som du kämpat ner?


För du drömmar om att vara annorlunda
För du drömmer om en värld med tankar som har grund
Just du vill se förbi de alla andra stannar vid
Synd bara att du försökte göra det
I en bok av ansikten
Slav av trend
Hycklare




Fri vers av Laero
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 22:51



Bookmark and Share


    Cammo
jag vet inte riktigt vad jag sak säga, men jag tyckte dne var bra. du skriver starkt och kraftfullt
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Laero