Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig, för jag gick

Du vet att det inte finns några gränser
Du vet att jag förlåter dig allt
Och jag hoppas du vet
Att allt som behövs
Är de få ord
Du kan
Dem

Varför lät du mig gå?
När jag borde stannat

Varför pratar du inte längre
Som du gjorde förut

För att jag inte lyssnar längre
Kanske orden borde viskas
Men om orden ska viskas
Är jag rädd att det blir du
För min egen mun sviker mig
När jag ska handla mot vad jag tror

Snälla, låt min tro vara fel
För jag vill inte höra dem orden




Fri vers av Laero
Läst 538 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-29 11:55



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
vackert. ömt och kärleksfullt..Känslosamma ord som betyder något mellan raderna/B
2008-03-29

  devilsangel
Jättebra skrivet! Relaterar till en känsla just nu och du beskriver det så väl..
2008-03-29

    Cammo
jag älskar dig
2008-03-29

  Elaine.S VIP
Fastnade i översta delen och tänkte ...du kan ju orden..säj dem

Men efter att blivit uppmärksammad och efter omläsning så förstår jag ju att mottagaren inte vill höra orden, inte ens viskade.
2008-03-29

  Elaine.S VIP
Vilken balansgång livet är......viska vill jag säga till den andra....snälla viska
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Laero