Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematiskt missförstånd

Jag gick genom regnet idag
Små gyllene strålar
Som sakta strilade
Mot marken
Ska de alla
Dala

Alltmedan
Jag kom hem
Träffades jag av
En insikt av komik
För hela min väg hem
Hade jag grämt mig över
Misslyckande, missförstånd
Och en smula dumhet
På ett enda prov
Om algebra
Och annat

Men
livet är större än xⁿ+px-q
För
Kärlek > Allt
Och då 
Baramin = ∞ 
Ergo
Prestation ≠ Värde
Lycka = Att ha dig




Fri vers av Laero
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 17:10



Bookmark and Share


    Cammo
nå. vilken söt dikt
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Laero