Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din kärlek

allt jag önskar är en droppe
av din äkta kärlek
en droppe av din vackra
vishets bryggd
allt jag önskar
är en smekning
mot mitt hjärta

av dina sammetlena
ord och du ska
läka mig
min älskade
du

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-09 00:04



Bookmark and Share


  Sadhistory
Fin och sorglig
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~