Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Dig




I Dig

hittar jag en bro

till mig själv

I Dig

är jag

den jag

verkligen är

I Dig

lever jag

och andas

och är till

Den dagen

jag mötte Dig

sjöng vinden

sin sång

på nytt

Din kärlek

smälte ner

min rädslas pansar

gav mig skrattet

och glädjen

och fick mig

att inse

att jag

bara kan

vara jag

i Dig




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 476 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-01-09 09:01



Bookmark and Share


    sunnanvind
Rofyllt om relationen med Honom...
2008-01-11

  Madjori
Underbar kärleksdikt, som man bara smälter av....Härligt!
2008-01-11

    forskaren
... Hans ljus lyfter, bevingar
får oss att sväva in i oss själva
helas
för att förmå älska
också andra...
2008-01-10

  Mats Henricson
Så helt sanslöst underbart ! Stark Kärlek och bättre än så kan den bara inte skildras ! bokmärker !
2008-01-10

  Sadhistory
Underbar text.
2008-01-10

  berxper
Så fin...Jag tycker om det du skriver!
2008-01-09

  Jack E. Gladh VIP
Genomlysande relationens värme att vara till i den känslan helljutet. Verkligen välbeskrivet.
2008-01-09

    Ken Cassel
I dig, I mig
Då är vi två tillsammans i ett *ler*
Fint skrivet, Michaela!
Kramar
2008-01-09

  Pulsatilla
Otroligt vacker kärlekshyllning!
2008-01-09

  prinscess VIP
vackert
2008-01-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Man blir glad
själv, när man
läser Din rad,
som går ner,
och man bara
av glädje: Ler!
2008-01-09

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Något varmt sprider sig i kroppen när jag läser. Tack, Michaela hälsar Fredrik
2008-01-09

    eva m h
mmm...så är det! Fint uttryckt!
2008-01-09

    Damm
WOW! Jättevacker!!!!
2008-01-09

  Ronny Berk
så fint formulerat om samvarons tacksamma brobyggnader...ja...
2008-01-09

  Laijza
Härligt röd och positiv, blir nästan lite kär.. dock för mycket luft mellan raderna.
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius