Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ändå

Jag står på stigen till lycka
vänder mig om och ser på det som var
Rysningen smeker min ryggrad
Mörkret är som en dånande orkan
Hånskrattar åt den ensamma galna
flickan med blod i ögonen
Nu lämnar jag dig att förgås i det som var mitt liv
Blickar fram och
tjuter av lycka mot
ljuset som rusar
Nu är det över.
Jag svävar.

Jag vaknar




Fri vers av Flickan från det blå
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-09 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan från det blå
Flickan från det blå