Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag letade i lådorna och fann en gammal dikt
anno 1997 jag skrivit :)



Ensam Eka

Det ligger en ensam eka vid strandens kant
med hål i sin botten och utan både åra och segel

seglat på haven ,ensam i storm och regn som piskar
nu ligger den ensam och trasig vid strandens kant
med hål i sin botten och minnen vi ej fick dela

 

Ingrid Maria -1997

bilden är från (www.fotoakuten.se)




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-09 17:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den där gillade jag! Mycket!
Ibland har jag känt mig som den där ekan, men ett, tu, tre så har Han som kan använda även trasiga redskap satt sig i båten och en färd har begynt...
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~