Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade du är

 

 

Min älskade du är

och

livets gyllne morgon

 

den rena klara

okränkbara

jag aldrig ville mista

 

solens gnista

smekande lekande 

i din pupill

 

min älskade du är

och

livets sena afton

 

den jublande sprudlande

 

då rymdens stjärnor

brista

 

Bs-08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 517 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-01-09 21:08



Bookmark and Share


    Melona
Suckar av dina vackra ord som gör mitt hjärta rött!
2008-05-23

  Carola Zettergren
VACKERT!
2008-02-02

  Thommy
Verkligen vackert om din älskade. Gillades.
2008-01-11

  Sunlight
Denna går direkt till hjärtat! Känns sann. Mycket vackert skrivet!
2008-01-10

    ej medlem längre
Vackert..
2008-01-10

  aol
så vackert så lillmor här nedan tolkar så fint

våran lilla värmlandspoetissa kunde inte sägas finare
2008-01-10

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint skrivet om kärlek.
2008-01-10

  Erik L
Vackert!
2008-01-10

    Lillemor
För att ge måste
man nog ha förmågan
att ta emot..
Vacker poetisk
kärlekshyllning
som jag nu i nattens
sena timma
somnar hos.
Fint skrivet av sajtens
egen värmlandspoetissa.
2008-01-10

    Maria Malm
Njuter av dessa rader.
2008-01-09

  Maria Zena Viklund
mycket skön alstrat!
2008-01-09

  Hildegun Relefors
Som en vacker folkvisa! Beundrar de vackra orden och uppställningen.
2008-01-09

  Markattan
Finstämda och vackra rader.
2008-01-09

  © anakreon VIP
Mysig förklaring
till en verklig raring!
Carl-Erik
2008-01-09

  thyra
Mycket vackert!
2008-01-09

  prinscess VIP
vad vackert du skriver om kärleken till din älskade
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg