Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets färg

En efter en, färg efter färg

Svepande ut sin nyans

Ljuset från ovan

Jorden från nedan

Ger det måhända kärlekens färg

Till er alla, från oss alla

Omfamna denna sälla gåva




Övriga genrer av Mauri
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-10 19:21



Bookmark and Share


  ia VIP
vackra ord
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri