Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer en stund

låter mig drömma en stund
där kärlekens vind smeker
bland havets dofter

där vi hand i hand vandrar
vid strandkantens vågor
ögon som tindrar i solnedgången

låter drömmar få vandra
där vi lyssnar till vågorna
medan sköna vindar viskar

låter mig drömma en stund
där stjärnor talar med varann
där kärlek är av lycka




Fri vers av Lindizz
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-10 10:37



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Havets och himlens stjärnors tindrande drömmar, en vacker poetisk dröm om den ömsesidiga kärleken.
2008-01-13

    Maria Malm
Stunden av drömmeri och vindsmekning..ljuvligt..
2008-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Skönt att du tillhör dem som tillåter dig detta. Detta som mer och mer verkar bli ett slags lyx. Och mer undantag än regel i vårt stressade och uppskruvade adrenalinsamhälle.

En mycket behaglig dikt.

Och havet är alltid en grogrund. Alltid!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz