Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir varm när jag Ser dig Jag ler när jag hör dig Prata och Jag älskar när du Rör mig


Kan du hålla en hemlis


Snäll jag vill inte, jag får inte, jag kan inte

Fan! Jag tror jag gillar dig

Kanske bättre att vända och springa

Än att i kärlekens taggtråd mig linda?




Fri vers av anoonym
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-10 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym