Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vackert lapptäcke med trasiga sömmar

Och höstlöven föll

du skrev dina ord i trötta åldersringar

i dammet av ett gammalt jag

ett täcke som döljer en livstids nya gryning

 

När höstlöven föll

du tvättade ivrigt dina fingrar

i dammet av smutsiga ärr

sprickor blottade i en jagad blick

 

Träden ska knoppas stolt

och du ska dansa med mina fötter i gräset

dagg ska slicka de sår som länge skavt

så dansa för mig änglabarn

för när solen slutligen viger sitt liv åt oss

tunga brister ska lyftas

bäras lätt som sockervaddens söta smak

och jag ska gro

 

Och höstlöven föll

fångades i famnen av slitna åldersringar

känn mig med öppna händer

jag finns i dammet...




Fri vers av LadyFool
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-10 17:56



Bookmark and Share


  issac.a.m
känn mig med öppna händer
jag finns i dammet...

texten är riktigt i min stil ..
Underbart...
2008-01-11

  Larz Gustafsson VIP
\"bäras lätt som sockervaddens söta smak\"

Elegant!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool