Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag saknar din bittra min då jag ska köra motorcykel. jag saknar våra kalla fötter och brasan som under täcket tändes.


Detta läses aldrig av kyssta läppar


Kanske börjar jag nu förstå att du har gått mig förbi.
Att vår tid är över, att du är långt borta och jag vida iväg.
Kanske börjar jag nu förstå vad jag så länge väntat på.
Vissa dagar behöver jag dig, vissa dagar saknar jag dig
mer än andra någonsin skulle kunna sakna.
Jag sjunker genom jorden och droppar till andra
sidan av dig, gråtandes utan någon tröst.
Jag har saknat din doft och rädslan har väckt mig om natten.
Nu förstår jag varför jag gråtigt, nu förstår jag varför paniken steg.
Jag förlorade dig!




Fri vers av von ilvingen
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-10 22:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Härlig text, den som blivit kysst och sett livet som det kan vara har också mist sin oskuld, men också smakat livet
2008-03-14

    von ilvingen
Jag saknar dig och allt du var.
Du var helt underbar.
Du kommer för alltid vara min vän långt där borta.
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

von ilvingen

Mina favoriter
Älska aldrig en poet