Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd min dag upp och ned. få mig att vakna, få mig att se. Väck mig för F¦NÞ

 

Jag är ledsen min vän, men jag är tom på ord ¼ återstår




Sockra mitt anlete ↔

 

 

 

Blott en dag stod jag där naken och bar. Mina bröst vek åt sidan och du kysste mitt brustna hjärta. Mitt ärr pryder min springa och du kysser mig ända upp till min våta mun.

Blott en dag stod jag där naken och bar, det droppade från mina ögon och hjärtat gled ner mellan benen som sockrad sirap. Dina slitna händer gled varsamt över kroppen, som en hjälte släppte du lös min inre skönhet. Du slickade mina tårar, du drack mina ådror tomma som finaste rosendoftande vin.

Blott en dag stod jag där naken och bar med min kvinnlighet blottad för en naken man.

Dina ögon brann som eldar och mitt hjärta slets i stycken. Din tunga fann min mun, kysste tills ingenting av min nakna kropp fanns kvar. Blott en dag stod jag där naken och bar med en ångest som smakar orm och ett hjärta som aldrig slutar fly undan de spillror som sakta slår till marmor som ett eko av metall.

 

Blott en dag stod jag där naken och bar. Mina bröst vek åt sidan och du kysste mitt brustna hjärta.

 

 




Fri vers av von ilvingen
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-23 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

von ilvingen

Mina favoriter
Älska aldrig en poet