Två individer i svidande trånande passion, begär som aldrig mättas.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två individer i svidande trånande passion, begär som aldrig mättas.




Älska mig hel igen.. .. 6

 

 

Du kastade iskallt vatten över mig, kysste min kind. Du kastade mig våt, min puls brände i mitt bröst.

Du kastade dig över mig, tillsammans föll vi ner i himlens trädgård. Din hand gled under jeansen, ditt stadiga tag flämtade vid min kind.

Du är det bästa som finns.                                                                                 Älska med mig.                                                                                             Älska mig hel igen.

Du kastade askan i mina ögon från elden som flammat i ditt bröst. Lågorna väcker en utmattad människa till liv. Mitt begär till återseende, leende, skakande. En musiker kan stämma mina strängar. Du kastar mig i bilens baksäte, skrattar vid min hals, drar jeansen ner till knäna.

Du är det bästa som finns.                                                                                 Älska med mig.                                                                                             Älska mig hel igen.

Du kastar täcket över våra kroppar, föder en springare i mitt huvud till liv. Kraftfullt drar du sommaren till minnes, återuppväcker en passion av trasighet. En passion av begär. Min skjorta slits isär, smek min sommar, låt den fastna i dina händer. Smek min själ med försiktighet. Låt mig somna med dig i mig.

Du är det bästa som finns.                                                                           Älska med mig.                                                                                             Älska mig hel igen.

 




Fri vers av von ilvingen
Läst 509 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-23 19:30



Bookmark and Share


    Trast
Verkligen passion. Stark känsla.
2008-04-27

  Casbah* VIP
värd att läsa men mest av allt värd att känna
all kärlekskraft förmedlad i ord
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

von ilvingen

Mina favoriter
Älska aldrig en poet