Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite väl snuskig kanske...


Limerick solna

Hon så våt i solna

som sin mus fick o rodna

hon satt i sin blus o röka

med tanken om lite göka

när hon till orgasmen vakna




Övriga genrer av Mauri
Läst 402 gånger
Publicerad 2008-01-10 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri