Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott nytt år.


Nytt år.

Du behöver inte tänka här och nu
Drick upp ditt vin
Glöm dina svåra besvär, och du
visa en glad min




Fri vers av Alarik
Läst 193 gånger
Publicerad 2008-01-10 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik