Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klippan

Klippan du är hård och grå

tar emot vattnet som slår på

formen din blir rund

varefter du växer till ett grund

Våg efter våg, dig slipar blå

när du med algen blir grå






Övriga genrer av Mauri
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-11 00:00



Bookmark and Share


  ia VIP
sommar, värme...
njutbar läsning
2008-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Men det finns en Klippa som aldrig kan nötas ned.
2008-01-11

  Michaela Dutius
Stark bild - klippan som är så hård kan också nötas ner- med tiden!
Snyggt!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri