Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen

Natt efter natt, du mig vakar

när jag din kraft bevakar

ditt ljus mig i djupet drar

när jag sömnens andetag tar

när morgonen sen gryr

du ditt ljus tar o flyr

när dagens gärning är gjord

dig jag åter i sängen vakar





Övriga genrer av Mauri
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri