Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara.. så är det ibland


Fotografiskt

I en gammal bortglömd fotoram..
där finns du,
där finns jag...
svendande uppeldat fotopapper tyder på att någonting så fint som varit, plötsligt bara är gammal aska.
på andra sidan glaset, där finns minnena..

glöm bort mig.

Kodak Moment




Fri vers av Mizza
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-11 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mizza
Mizza