Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvisten

Steget krasar kvisten

trycker ner

markens vita yta ej bryr




Övriga genrer av Mauri
Läst 248 gånger
Publicerad 2008-01-14 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri