Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick Skara

En gråtfärdig man i skara

han i telefon svara

doktorn, dina råd jag dissa

jag kan ju fan inte pissa

känns som jag kört min lem i skare




Övriga genrer av Mauri
Läst 257 gånger
Publicerad 2008-01-11 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri