Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönhetsoperera min anal

sälj mig.
skönhetsoperera min anal,
gör den till en stolthet.
visa alternativen,
tatuera in mitt namn,
ära mig.

eller ärra mig,
skönhetsoperera min anal.

jag har aldrig önskat mig
kärlek
eller vänskap.
jag har bara fått välja
att visa analen
för människor.

glädje är simpelt.
enkelt, lättåtkommligt.

jag sväljer alla dina lögner,
sanningar och sperma.
när du ljuger mig vindögd
hör jag lustiga melodier
mellan orden.

för att stå ut måste vi
skönhetsoperera min anal.
göra den extraordinär.




Fri vers av bedragare
Läst 1012 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-11 22:03



Bookmark and Share


    Trast
Mycket självförakt aggressivitet och smärta i denna dikt. \"Skönhetsoperera min anal\" blir ett effektiv omkväde.
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

bedragare