Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

john holmes till salu


du kan köpa john holmes
jättekuk för 799 kr.
du kan knulla honom i röven.

han är jävligt djup.
hans hår är lockigt.
det beror på att han
tänkt
så mycket så att
skallen ångat håret krusigt.

john holmes jättekuk för 799 kr.
ta den i dig, känn den
fylla dig.

john holmes jättekuk,
parfymerad plastperson med djup anal.

han kan bli din fantastiska
sexslav.
han har multihastigheter
i sin vibrerande
jättekuk 799 kr.

sjuhundranittionio kronor.




Fri vers av bedragare
Läst 915 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-11 23:16



Bookmark and Share


  LassO
Hm man undrar hur många som skulle vilja ha den...
2008-02-15

    Trast
Fan vad rått och härligt! Detta piffar upp min kväll!
2008-01-11

    papillon
Läcker text särskilt när man ser underskriften - poesi av bedragare.....
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

bedragare