Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

john holmes och jag

idag är jag
reinkarnationen av
john holmes.

han fyllde aldrig
44 men dock
många fittor
med sin svängda kuk
på 30+.

idag är jag
vad john holmes
aldrig ville bli
och vad han alltid var
och vad han saknade.

jag är allt
som john holmes
hade under
alla sina tusentals
avsugningar.

förköttsligad i min kropp
lever john holmes superkuk.

jag är john holmes mamma
och hans mormor.
jag är john holmes
och hans kuk.




Fri vers av bedragare
Läst 932 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-11 23:39



Bookmark and Share


  LassO
Man får känslan av att du fått för lite, eller för litet... ;=)
2008-02-15

    Trast
Skön strapondikt!
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

bedragare