Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

jag vet att vinden spelar
kärlekens visa i natt
jag vet att havet smeker
över strandens stenar
i natt

jag vet att vi mötas
i månskenets ljus
att vi strålar
som stjärnhimlens ögon

jag vet att vi fattar
varandras ögonblick
vi famnar kärleken
i tysta kyssars andetag
vi värmer varandras
sinnen

jag vet hur du
möter mina ögon
när de ler mot dig
i nattens vaggande
timmar

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 180 gånger
Publicerad 2008-01-12 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~