Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade lillebror

Älskade lillebror
Jag önskar jag kunde
men vet att jag inte alltid kan
finnas där för dig
älskade lillebror

Kan inte alltid hjälpa
vara när
leda dig rätt

Du måste få försöka själv
jag vet

Men älskade lillebror
glöm aldrig bort att syster din finns nära
till hands om du någon gång behöver råd
eller en axel att gråta mot

För stora syster älskar lillebror så oerhört mycket
Och hon vet att hon inte alltid kan
finnas där för dig

Kan inte alltid hjälpa
leda dig rätt

Men du finns i systers tankar
hon sänder kärlek till dig
så var inte rädd
syster finns alltid
om än i bakgrunden
alltid där för dig




Fri vers av Diffusiaria
Läst 437 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-12 14:15



Bookmark and Share


  To
Så vackert! Otroligt fint. Härligt att ha en sådan syster. Jag har själv en syster som jag kan accosiera till när jag läser din text. Jag är så tacksam att hon finns till hands!
2008-03-29

  aol
så strålande vacker känsla för lillebrorjag bugar
så ska man va
2008-03-07

    © Birgitta Wäppling VIP
Fin dikt som lyser av närhet, omtanke och kärlek till en omtyckt bror.
Applåd!
2008-03-06

    ingvar VIP
Mycket fint och kärleksfullt skrivet! Viktigt att just finnas där i bakgrunden!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria