Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Någon




Jag gråter inte för den du är

Jag gråter för den du aldrig blev




Bunden vers (Haiku) av Michaela Dutius
Läst 472 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-12 14:49



Bookmark and Share


  LillSandra
fin :) jag tänker på min pappa som jag aldrig träffat när jag läser din dikt
2008-01-16

  Haugen
kraftfull! I like =)
2008-01-14

  Novemberblomman
så djupa ord ,så lika ord men ändå så olika...
2008-01-13

  Patrick K
riktigt bra!!
2008-01-13

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Oj, den tog tag i mig direkt
2008-01-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dikt som tar och
ger klart besked
att det där var
ingen att
räkna
med!
2008-01-12

  Piece
Kan inte direkt berömma dig för din poetiska finkänsla. Men en liten fingerapplåd får du för att ha klämt in så mkt sanning på två rader :)
2008-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag gråter ofta för den jag inte är.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius