Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte ledsen

 

 

 

 

 

 

Var inte ledsen för min skull

för jag kände ljuset,kärleken ,sorgen och glädjen

medan jag vandrade från en planet till annan

från ett sår till annat sår

från en eld till ett jordskalv

till kollaps

till en djupdykning av alla hav för jakten av tårar

men....

Var ledsen för dem

som går från födelse till döden

utan att röra ljuset

eller elden...

*****




Fri vers av issac.a.m
Läst 475 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-01-13 22:00



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Där sorgen aldrig känts eller kärleken aldrig bränt .........
2009-06-20

  devilsangel
Perfekta uttryck! Sparar
2008-01-25

    Noomi
ja mycket vackra sanna ord...
2008-01-14

  Maria Zena Viklund
Var ledsen för dem

som går från födelse till döden

utan att röra ljuset

eller elden...


så sanna är dina ord....det är det man verkligen borde sörja för att människor som lever men ändå inte....som aldrig blottat sig, kännt eldens flamma röra deras själar.....

Så vackert fångar du det här.

Applåder o bokmärkning!
2008-01-14

    cassandraa
vackert
2008-01-14

  Sanningsägaren VIP
det är bara de som brinner
som blir brända
så vackert
njutbart
tack för läsningen
/Åsa
2008-01-14

  isabel louise
vackert & vemodigt
2008-01-13

  Thirre
Tjusigt!!
2008-01-13

    Lindizz
skör och vacker text.
2008-01-13

  Aisha VIP
....sant....att inte röra ljuset eller elden....är inget liv....A.
2008-01-13

  J A Nicander
Väldigt vackert!
2008-01-13

  prinscess VIP
skör och vemodig
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m