Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga




att våga

kasta loss

lämna det invanda


att våga

släppa taget


att våga bäras

av vinden

som ett löv


att våga

är att vinna

det enda sanna




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-12 18:48



Bookmark and Share


  Haugen
Underbar text, så sann =)
2008-01-14

  Patrick K
Svårt att våga ta det första steget bara!
Bra skrivet, fint
2008-01-13

    eva m h
Det är modigt att erövra och leva sitt Liv fullt ut!!
Fint skrivet!
2008-01-13

  ninna
ja det är modet i oss som ger oss livet.
2008-01-12

  rebecca d
ja!!
2008-01-12

    Damm
Man ångrar bara det man inte gjorde, sannaste sanning!!!
2008-01-12

  Laijza
fint och *slår sig på bröstet framkallande* ..rader..tack!
2008-01-12

  Sofie Viktoria
Att våga kostar på och vi betalar med oss själva. Men jag vill ta till mig uppmaningen :) Fint skrivet!
2008-01-12

  Paedur
Att våga falla på vinden är en underbar bild. För mig behöver det inte finnas något efter det. Bara det modet och det ögonblicket är seger nog.
2008-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Friskt vågat, hälften vunnet.
2008-01-12

  KristinaE
.. mod är det som bär livet vidare - så som du beskriver!
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius