Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolonisatörerna.....

Över haven vi kom

med vapen och rom

Guld o silver vi trodde

hem med slavar vi rodde

Ny koloni vi bemästrade

befolkningen vi lemlästade

Med vapen o våld vi återtog

när vi våra själar våldtog











Övriga genrer av Mauri
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-01-14 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri