Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att få tillit och tålamod



att tillitsfull och
tålmodigt

vandra i
rädslan

få livet




Fri vers av rebecca d
Läst 322 gånger
Publicerad 2008-01-13 14:45



Bookmark and Share


  Almagrundet
Kort, kärnfullt och mitt i prick. Att möta och vara i sin rädsla är att få tillgång till sitt sanna själv och liv.
2008-01-13

  Rachel Roth
dessa två kvaliteer tillsammans
ger sannerligen styrka genom rädslan
tack för påminnelsen
2008-01-13

  Michaela Dutius
Så skön som en öppen famn.
Kurar ihop mig i orden
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d