Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

del av dig



del av dig
våg mot inre dörr slår
hör din röst, söker tröst

får kraft av dig
för att kunna bära
sårbarheten

du ger mig rum
där jag kan ta på dig
älska, bli trygg och få kärlek

den enda är du
hos dig vill jag vara
du är kraften




Fri vers av Nasrin
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-13 15:03



Bookmark and Share


  aol
underbart vackert
2010-03-11

  friheten
VAcker skriven
2008-06-16

  Quasimodo
Ge rum och få plats med allt man är.
kraften i trygghet och tillit,
som får oss att växa och blomma,
kunna och få vara den kärlek vi är,
för det vi kan ge i den och av oss själva.
tveklöst och oförstört !!!
2008-06-10

  Rachel Roth
jag välkomnar dig och dina fina texter; var och ett av styckena innehåller så mycket visdom om vad som möjliggör kärlek...särskilt

\"du ger mig rum
där jag kan ta på dig
älska, bli trygg och få kärlek
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin