Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putsfyndigt



ALLA skulle mura varsin ”vägg”
Den skulle va 1x1 meter, bygga form, armera
Gjuta fundament, mura lättbetong
För att slutligen ”putsa denna”

Den som vet nåt om puts inser snart
Att 32 grabbar som står med 1,5 meters mellanrum
Ganska snart, börjar ”spilla” och ”missa” sina väggar
Kan ni tänka er, hur vi såg ut
Efter endast några timmar

Splash, splosh, splish, schwomp
Det var litegrann som i gamla läderlappen
Putsen for runt väggarna
Och hamnade på oss, golvet, oss, verktyg
Oss, väggarna, oss, o s v
MEN säga vad man vill skitigt och kladdigt
Men i alla fall lite kul….




Fri vers av LassO
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-13 19:09



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Härlig positiv och okonstlad värme i din text. Du har en sådan härlig ton i din beskrivning av att ha roligt! Det känns lång väg att du hade kul!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO