Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i samarbete med LillMarlene Landén




Dina ord...

 

 

 

 

Din ords trådar drar mig...

drar i mitt hjärta och omfamnar mig

medan jag famlar efter ord som motsvarar min längtan

så jag svimmar och ramlar i längtans hav

kanske jag drunknar

men det är värt

värt att drunkna i längtan

och i dina ord...i ditt hav



Så..hjärtat

När jag dör..min älskling

gör ett bläck av mig

Skriv mig rad efter rad med din perfektion

för att känna smaken av evighet i dina bokstäver

för att leva igen

denna gång

för alltid




Fri vers av issac.a.m
Läst 647 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-01-14 00:05



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Du skriver så underbart vackert och känsligt!
2008-01-18

  sachie
Vackra ord ^_^
2008-01-16

  Maria Zena Viklund
hur vi i kärlekens hav drunknar och för alltid blir levande, för det är ur längtan vi föds på nytt och nytt och till orden av din kärlek bryts jag ur och nya vågor spricker fram, Tack issac för en underbar dikt!
2008-01-16

    solomio
dina ord är så vackra
2008-01-15

  Betlehemsstjärnan VIP
Åh, så underbar...levande rader med kärleken som penna/B
2008-01-14

  J A Nicander
Vackra ord och tydligt längtande efter samhörighet bortom tid och rum.
2008-01-14

    sunnanvind
Så vackert...smärtan i kärleken gör sig tydlig, men vilken kärlek är inte smärtande...suckande, längtande...!?
2008-01-14

  Michaela Dutius
Mycket vacker - längtansfylld- lite drömsk
2008-01-14

    cassandraa
När jag dör..min älskling

gör ett bläck av mig

Skriv mig rad efter rad med din perfektion

för att känna smaken av evighet i dina bokstäver

för att leva igen


Vilken underbar text! Och vilken underbar kärleksmelodi
rörd till tårar,oerhört stark och berör mig på många sätt .
2008-01-14

    Miraa
Djupa ord, sårbart och skört...sätt melodi till, och tårar rinner...
Snyggt Isac....igen!
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m