Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku till månen..

 

 

Måne käre vän

du rymdens vite herde

jag bjuder godnatt

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 480 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-01-13 22:02



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
åh helt underbart applåder o bokmärke!
2008-01-18

  Yvonne
Perfekt. Där satt den!
2008-01-15

    JJ VIP
Vackert! Mvh. JJ.
2008-01-14

  Erik L
Mycket bra haiku!
2008-01-14

  Thommy
Fin liten bön.
2008-01-14

  Lena K Nilsson VIP
Ett fint God natt!
2008-01-14

  rebecca d
är det månen eller solen som är herden, undrade jag...tills jag kom på: månen återspeglar solen...som Jesus är Guds synliga avbild. Gud som bor i ett ljus dit ingen kan komma (och på månen har vi varit...men i solen...smälter vi...)...Bravo!
2008-01-14

  Catrin
Vackert och stilrent med en trygghet förmedlad.
2008-01-14

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Stilla och ridderligt! vackert godnatt!
2008-01-14

  SvartaRegndroppar
Kära lilla lamm,

jag är blott en sten i skyn.

Tack för dina ord!
2008-01-13

  Markattan
En fin och fridfull godnatthaiku.
2008-01-13

  aol
vackert bodil så är det månen är jordens herde
och gonatt till dej
2008-01-13

    Maria Malm
Godnatt!
2008-01-13

  © anakreon VIP
Tyckte min utsikt i afton var kul:
Här, över mitt hav, var den ovanligt gul!
Godnatt!
Carl-Erik
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg