Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdom

Jag dig så söker

vill dig så ha

jag så försöker

alldeles för bra

Men med visdom

du mig får ta

för jag dig går förbi

med en bindelns fobi




Övriga genrer av Mauri
Läst 318 gånger
Publicerad 2008-01-14 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri