Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du ska leende finna



.............tillgångarna
ligger och väntar
jag vet att de finns

...........snart öppnar du
porten
till det nya riket

............som
breder ut
den nya dimensionens
landskap

............och du ska
leeende finna
att allt
var som du trodde....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-14 08:18



Bookmark and Share


  Connie
När vi väl fått stopp på karusellen ser vi, precis så är det ju!
2008-02-14

  prinscess VIP
väldigt vackert
2008-01-14

  rebecca d
*suckar nöjd*, ja!
2008-01-14

    Maria Malm
Tänkvärd text..vacker..
2008-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Man vet inom sig.
Man kommer att känna igen sig.
Förutsatt att man redan här i tiden är barn i huset och medborgare i Riket.
Riket Annorlunda.
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius