Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett vackert hus av vitaste sten

 

 

nu vill jag bara få vara

i din varma famn

dra in din doft i mina lungor

vila i dina fåtöljer

och lyssna på din sprakande brasa

 

jag kommer snart

och jag längtar till dig

men jag skräms så av att lämna,

att släppa ansvaret

för mina små där hemma

 

så när du tar emot mig

i vinterns mörker

tänd då ljus i mitt rum

och vagga mitt hjärta till ro

så att jag inte faller igen

och min själ krossas som en

söndertrampad frusen vattenpöl




Fri vers av Jojo
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-14 09:43



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Väcker längtan även hos mig. Du beskriver det bra. Mysigt, ivrigt och längtansfullt, men ack så nära rädsla. Gillar liknelsen med vattenpölen,
2008-01-15

  glittertindra
en vacker text, innerlig vädjan om att bli väl behandlad...
2008-01-14

  Rosmarin
det börjar så bra...men så kommer slutet och darrar till. Hur vilsamt och tryggt är det egentligen vid den där brasan?

spännande dikt!
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo