Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick toscana

En lurvig dam från toscana

som sin mustasch bevara

Ingen trodde hon en kvinna var

tills hon sin string tog av

och stod där med fronten bar















Övriga genrer av Mauri
Läst 317 gånger
Publicerad 2008-01-14 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri