Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser på mig

du ser på mig
med stolthetens ögon
det är så jag vet
hur innerlig din kärlek är

du ser på mig
med glädjens ögon
det är så jag ser
hur stolt du är över mig

du ser på mig
det är så jag vet
din kärlek

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 464 gånger
Publicerad 2008-01-14 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~