Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag sa jag till honom att jag gillar honom


Skulle du bli rädd om..


Skulle du bli rädd
Om du visste att jag vill krama dig tills du går sönder?
Nej du skulle inte bli rädd

Skulle du bli rädd
Om du visste att jag vill handboja fast mig i dig så att vi aldrig skiljs åt?
Nej du skulle inte bli rädd

Skulle du bli rädd
Om du visste att jag börjar bli kär i dig?
Nej du skulle inte bli rädd
Du skulle lämna mig ensam och krossa mitt hjärta

Så länge jag kan krama dig tills du går sönder
eller handboja fast mig vid dig utan att du lämnar mig
så tänker jag aldrig säga Jag Älskar Dig




Fri vers av anoonym
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-14 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym