Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligga rätt

Att sova på saken är bara trams.

Man ska ligga på rygg.




Övriga genrer av Berra Bäver
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-14 18:14



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
*S* Jaaa...så kan man helt klart se på saken :)
2008-02-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Helt rätt
komplett
rätt sätt
2008-01-27

  Michaela Dutius
Fyndig!
2008-01-14

  lodjuret/seglare VIP
jag ligger gaffel med min trojanska häst på ett bräde med sextiofyra rutor och en inlöst löpare
2008-01-14

    Nattviol
Nej - man ska
ligga sked!
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver