Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Elskling\" ibland så önskar jag att du såg mig på fler sätt än det enklaste...


Vi talar inte samma språk...

Ibland säger min tystnad

så mycket mer än mina ord.

Tänk om du kunde ta dig tid och lyssna till mig då.

De är i min tystnad jag vågar släppa tanken fri.

Släppa rädslan över att du ska försvinna.

I tanken vågar jag berätta vad jag känner.

Se mig i ögonen dom speglar min själ.

Allt det som jag på annat sätt inte kan berätta.

Dom bär på nyckeln till mitt hjärta....






Fri vers av Puzzel_25
Läst 752 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-14 18:28



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad äkta du skriver om känslan som finns i din kärlek
2008-01-14

  mollypop
Ah va bra!
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25