Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord under en fiktiv kall vinter. Kanske närmare sanningen än vad jag tror.


Louise

Vintern, min Louise
Kylan biter dig hårt.
Du ler på ditt vis
och du skrattar när det är svårt

Blåsten, min Lousie
Göm dig under min arm.
vi kysstes precis
är det då inte du som håller mig varm?




Fri vers av Alarik
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-15 01:25



Bookmark and Share


    Loll
Oh, den var fin! Som små ord av socker.
(Och något som är ganska roligt är att jag själv heter Louise, och den där verkar dessutom beskriva mig väl!)
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Alarik