Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag skrivit titeln till denna dikt insåg jag att den är stulen från en boktitel. Jag hoppas att författaren till den inte misstycker allt för mycket.




Strimmor av ljus

 

 

Inte bara kolsvart mörker omgav henne

trots att året ännu var alldeles nyfött

och vintermörkret dröjde sig kvar

Nej det kom strimmor av solljus

mellan de tjocka januarimolnen

och hon tog emot dem i sitt liv med glädje

 




Fri vers av Jojo
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-15 09:37



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Du förmedlar hoppet väl. Känslan är stark. Och det är viktigast för mig!
2008-01-15

  Marreb
Hoppet spricker fram. Gott.
2008-01-15

  Rosmarin
Hoppfullt glädjefullt!

Vilken är boken, förresten?
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo