Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig styrketräning

 

 

Det är när jag känner

att jag skulle kunna unna mig

och när jag ser något nytt

(nästan vackert)

i spegeln

som jag får styrkan

att låta bli det där som

i längden gör mig så ledsen

 




Fri vers av Jojo
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-15 10:28



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Du lyfter fram hur svårt det är att stå emot ibland. Det känns fint att kunna se det vackra i spegeln. Stort igenkännade!
2008-01-15

  Rosmarin
hmm, den där skulle jag sätta upp på kylen, som påminnelse! för nog får den här mig att tänka på allt som slinker ner...som inte borde det...suck :-(
2008-01-15

  Michaela Dutius
Ja det vill styrketräning till att avstå- väl skaldat
2008-01-15

  stella
Underbar gåva till dig själv!
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo